Zaakgericht werken, ga ook van start!

Is zaakgericht werken de oplossing?

Zaakgericht werken, ga ook van start!

Er is al veel gezegd en geschreven over zaakgericht werken (ZGW). Het zou dé oplossing zijn voor zowat elke discussie rondom informatiebeheer, compliancy en klantgericht werken. Maar klopt dat wel? Of is ZWG slechts een eenvoudig handvat? En welke rol speelt ZGW in deze tijden van thuiswerken en digitale contacten door de corona-pandemia? Je leest het in deze whitepaper "De start van zaakgericht werken!", nu helemaal herschreven met de actualiteit in het achterhoofd. We vertellen je alvast iets meer over twee hoofdstukken in deze whitepaper.

7 redenen waarom organisaties zaakgericht gaan werken

Natuurlijk zijn er meer redenen waarom organisaties aan ZGW gaan doen. Het ligt er maar net aan vanuit welk perspectief deze manier van werken wordt bekeken. Gaat het om klantgericht zijn, betere dienstverlening of ligt het organisatorisch? Het vraagt commitment en aandacht van alle betrokkenen. Welke van de redenen voor jou ook het belangrijkste is, ze tellen tot op zekere hoogte allemaal mee om alle betrokkenen de neus dezelfde kant op te krijgen.

5 tips voor een flexibele en zaakgericht werkende organisatie

ZGW is geen “one size fits all”. Het is een traject dat je moet doorlopen. Dit traject omvat een aantal onderliggende aspecten die je gedurende de introductie steeds weer ter harte moet nemen en laten meewegen. In dit hoofdstuk staan de 5 belangrijkste tips die je op weg helpen. Download de vernieuwde whitepaper en ga net als alle andere van start met zaakgericht werken!

 

Download artikel:
Zaakgericht werken, ga ook van start!

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 

Bedankt voor uw aanvraag! Open hieronder uw document. Wilt u ook op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief?

Openen en inschrijven


Wilt u het artikel direct openen?

Alleen het artikel openen
 

Graag ontvang ik per e-mail het volgende artikel;
Zaakgericht werken, ga ook van start!

Lees voor meer informatie onze Privacy Statement.

 
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!