Eburg Blog

De partners van Eburg bloggen op deze plek over relevante overheidsthema's als documentmanagement, kcc's, cloud computing enzovoort.

Laatste blogberichten

Azure Virtual Desktop in gemeenteland

Een van de grote uitdagingen die we zien bij lokale overheden en gemeenten zijn het aantal applicaties die in omloop zijn. Er vinden onzettend veel verschillende processen plaats. Vaak weet IT niet hoeveel applicaties er zijn en waar ze draaien. Zodra we deze applicaties richting de cloud brengen, zorgen we ervoor dat ze betrouwbaar toegankelijk zijn. Lees er meer over in deze blog.
Door: Simone | Niet getagd | Plaats reactie

De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

Veel bedrijven zijn begonnen met hun digitale transformatie. Een complex traject wat vaak een omslag van de bedrijfscultuur teweeg brengt. Maar wie zorgt ervoor dat we allemaal werken aan dezelfde puzzel? Het is belangrijk om de architectuur vast te leggen van een dergelijk project. Waarom? Dat lees je in deze blog.
Door: Simone | Niet getagd | Plaats reactie

3 tips voor het inrichten van je Microsoft Team

Je bent van plan om een eigen team aan te maken in Microsoft Teams voor jou en je collega’s. Maar hoe zit het met de inrichting? Waar moet je aan denken als we het hebben over bestanden? En mogen externen ook deelnemen, of juist niet? In deze blog vertellen we je wat erbij komt kijken om jouw team goed en compleet maar vooral ook veilig in te richten.
Door: Simone | Niet getagd | Plaats reactie

Overstappen van IT-partner zonder gedoe

Blije medewerkers zorgen voor blije consumenten, dat is hoe reisbureau Riksja Travel in hun missie staat. Daarom is het belangrijk dat medewerkers tevreden zijn met hun werkwijze en plek. Een soepele overstap naar een nieuwe IT-partner is daarbij van groot belang. Mostware en Riksja hebben daarom de handen ineengeslagen en zijn aan de slag gegaan met een migratie. Lees meer over de ervaringen van Riksja Travel in deze blog.
Door: Simone | Niet getagd | Plaats reactie

10 Power App best practices die je leven beter maken

Als je net start met Power Apps kan het wat overweldigend zijn. Power Apps biedt ontzettend veel mogelijkheden en het is heel aanlokkelijk om meteen Power Apps te openen en te beginnen met bouwen. Toch kan het een vrij complex leerproces zijn. Maar... niet gevreesd! In deze blog lees je 10 tips om je op weg te helpen met het bouwen van Power Apps.
Door: Simone | Niet getagd | Plaats reactie
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!