Return on Information

Datum:
28 november 2018
Onderwerp:
Ongestructureerde informatie
Kosten
Gratis voor eindgebruikers
Locatie
Hart van Holland | Nijkerk

Uit onderzoek van IDC blijkt dat medewerkers gemiddeld 22% van hun tijd besteden aan het zoeken en het creëren van documenten. Daarnaast ervaart 62% van de zakelijke leiders dat informatiesilo’s het delen van informatie in de weg staat.

We zien dat door de toenemende digitalisering en digitale transformatie de hoeveelheid informatie binnen organisaties blijft groeien. Het laten renderen van deze informatie zorgt ervoor dat de organisaties en medewerkers kunnen excelleren door slimmer en beter gebruik te maken van informatie.

Het grootste deel van deze informatie is echter ongestructureerd, en bevindt zich niet in een datawarehouse of database. Dit congres gaat niet over Big Data of Data Analytics maar helpt bedrijven met het beheer, het gebruik en het creëren van kennis uit ongestructureerde informatie.

Is uw organisatie instaat om al deze informatie om te zetten naar kennis? Hoe zorgt u ervoor dat informatie vindbaar en beschikbaar is? Welke informatie is relevant en is deze betrouwbaar? Hoe verrijkt u informatie? Hoe koppelt u informatie uit verschillende bronnen en richt u deze effectief en efficiënt in?

Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het congresprogramma samengesteld. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten.

Voor meer informatie bekijk de website

Doelgroep

Dit congres is bedoeld voor  managers, senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van informatie management.

Gerelateerde functies zijn:

  • Informatiemanagers
  • Informatiearchitecten
  • Informatiespecialisten
  • Content managers
  • Proces managers
  • ICT managers
  • Managers documentaire informatievoorziening

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!