Haal meer uit je Office 365 investering en word een succesvollere organisatie

Datum:
19 november 2018, 11:00 uur
Onderwerp:
Adoptie
Kosten
Gratis
Locatie
Online Webinar

Ambassadeurs als motor voor verandering

De kogel is door de kerk, de organisatie gaat met nieuwe technologie aan de slag. Daar hoort ook een andere manier van werken bij. Niet alleen omdat de tools andere manier van werken vereist, maar ook omdat de organisatie bijvoorbeeld efficiënter en veiliger wil samenwerken. Deze verandering heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. Hoe krijg je iedereen ‘aan boord’? Hoe zorg je ervoor dat jouw investering uiteindelijk bijdraagt aan de organisatiedoelen? Ons antwoord is langetermijnvisie. We vertellen je meer in deze blog!

Webinar: Haal meer uit je Office 365 investering en word een succesvollere organisatie

Een goede start is het halve werk! Kijk daarom naar deze kick-off van de driedelige reeks over hoe je als organistaie nog succesvoller kan zijn door gebruik te maken van de juiste technologie. Tijdens dit webinar zal Microsoft een korte toelichting geven op de moderne werkplek. Rapid Circle laat zien hoe je continu meer uit je mensen en je IT-investering haalt met Continues Cloud Adoption.

Alvast even kennismaken met Rapid Circle? Bekijk de teaser van dit webinar!

Inschrijven

Leer op 19 november om 11:00 uur meer over dit onderwerp door je hiernaast vrijblijvend in te schrijven voor het verdiepende webinar.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!