Webinar: Introductie Microsoft Teams voor Gemeentes

Datum:
13 december om 16.00 uur
Onderwerp:
Teams
Kosten
Gratis
Locatie
Online

Steeds meer gemeentes maken gebruik van Microsoft Teams. Met een reden, want Teams helpt medewerkers en afdelingen om sneller, makkelijker en beter met elkaar samen te werken.

In dit webinar behandelen wij de voordelen en werkwijze van Microsoft Teams binnen gemeentes.

Dit leer je in het webinar

Even voorstellen: onze experts

Jacco Weijers / Rapid Circle

Microsoft Teams expert en Business Consultant

Rapid Circle ondersteunt organisaties bij het innoveren van samenwerking; de digitale werkplek; bij de transitie naar de cloud en bij het verbeteren van dienstverlening met Office 365, Microsoft Azure en CRM online. We doen dit sinds 2008 met inmiddels meer dan 80 medewerkers in Amsterdam, Pune en Melbourne.

Ik mag onze klanten helpen hun strategische doelen op het gebied van communicatie, samenwerken en bedrijfsprocessen te vertalen naar een configuratie van Office 365 die de gebruikerservaring zo naadloos mogelijk maakt. Hierbij zij wij vanuit Rapid Circle altijd bezig om de nieuwste technieken toe te passen zodat ieders werkdag een stukje soepeler, efficienter en ook leuker verloopt.

Mieke Bosma / iWRITER

Business Development Manager Public

iWRITER is ruim 15 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking. Wij ontwikkelen en leveren documentmanagement software aan meer dan 350.000 tevreden gebruikers in Europa.

Als Business Development Manager bij iWRITER ben ik verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van onze klanten in de overheidsmarkt.Dit houdt in de gemeentes, maar ook de provincies, waterschappen, veiligheidsregio, omgevingsdiensten en woningcorporaties.

Ben je erbij?

Wil je leren of en hoe ook binnen jouw gemeente samenwerking tussen medewerkers en afdelingen sneller, effici├źnter en veiliger wordt door de inzet van Microsoft Teams?

Meld je aan en we laten zien of het ook voor jouw gemeente interessant kan zijn.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!