Veiligheidsregio’s wendbaarder dankzij Dynaop

Datum:
Dinsdag 19 januari, 2021, vanaf 14:00 uur
Onderwerp:
Selfservice platform, informatievoorziening
Kosten
Gratis
Locatie
Online

Tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat de veiligheidsregio’s en de crisispartners zo snel mogelijk beschikken over de juiste medische materialen en services van steeds nieuwe aanbieders. In dit webinar laten we je zien hoe een razendsnel uitgerold selfservice platform de vraag en aanbod van medisch materiaal en services sneller bij elkaar brengt.

Het Landelijk Operationeel Team Corona (LOT-C) is het informatieknooppunt voor veiligheidsregio's en crisispartners in de gezamenlijke strijd tegen COVID-19. Het LOT-C coördineert onder andere de vraag en aanbod van medische apparatuur, beschermende kleding en services. In slechts vijf dagen creëerde Avanade een intelligente service op basis van Microsoft Dynamics 365. Op dit platform konden vraag- en aanbodpartners zich registreren, zoeken, en vraag en aanbod op elkaar afstemmen.

Een gestroomlijnde, flexibele operatie

Het slimme platform Dynaop registreert en categoriseert alle input zonder dat dit de operatie in de war schopt. De oplossing stelt toeleveringsorganisaties in staat om hun gegevens up-to-date te houden, materialen te zoeken, aan te schaffen en het biedt LOT-C bovendien een volledig overzicht van vraag- en aanbodstromen. Een aantal in het oog springende voordelen:

  • Minder druk op de operatie: selfservice verminderde e-mail- en telefoonverkeer
  • Directe toegang voor vraagpartners tot aanbiedingen uit de markt
  • Inzicht in marktaanbiedingen en behoeften via dashboards en analyses

Beter bewapend de strijd aan met COVID-19

Wil jij ervaren hoe Nederland dankzij een slim platform de strijd succesvol aangaat met de effecten van de COVID-19-pandemie? Kijk dan naar dit webinar op dinsdag 19 januari. Martijn van der Werff, CIO van LOT-C, Jan Brouwer van Microsoft, Terry Evers en Hans Loomans van Avanade delen alle ins en outs met je. Dit webinar mag je niet missen, schrijf je daarom direct in!

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!