Zaakgericht werken voor de overheid 2021

Datum:
Donderdag, 9 september 2021
Onderwerp:
Zaakgericht werken
Kosten
gratis
Locatie
Nieuwegein, online

Het jaarlijkse event Zaakgericht Werken voor de Overheid vindt plaats op 9 september in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein! Naast de fysieke congresdag is er vanaf 10 september ook een online event. Tickets zijn €249,- maar u heeft ook de mogelijkheid om met 100% korting deel te nemen!

Met deelnemers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners is dit de plek waar u inspiratie op doet, ervaringen kunt delen en nieuwe contacten ontmoet binnen het werkveld van zaakgericht werken. Leer van andere overheidsorganisaties, vier de successen en ontdek de toekomst!

Na het event weet u

  • ✓ Hoe u van zaakgericht werken een succes maakt in uw organisatie
  • ✓ Wat de toekomst is van zaakgericht werken
  • ✓ De laatste ontwikkelingen op het gebied van de omgevingswet
  • ✓ De laatste ontwikkelingen van Common Ground

Onderwerpen die aan bod komen

Onderwerpen die aan bod komen: datagedreven werken, document- en contentmanagement, implementatie- en verandermanagement, koppelen en integreren van systemen, omgevingswet, tooling en software, privacy wetgeving, training en advies, zaaksysteem / DMS, robotic process automation en Common Ground.

Inhoudelijke bijdragen van onder andere: Omgevingsdienst Midden-Holland, Gemeente Utrecht, Gemeente Zwolle, Drechtsteden, MvR & Partners, Gemeente Kampen, DataFryslân, VNG Realisatie, De Processpecialisten, KBenP Digitale Overheid, SDU, Gemeente Nijmegen en Dimpact. Zaakgericht Werken voor de Overheid is speciaal ontwikkeld voor overheidsprofessionals die op de hoogte willen blijven van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Tickets zijn €249,- maar grijp nu uw kans om met 100% korting deel te nemen!

Meld u snel aan

Het aantal tickets is vanwege de veiligheidsmaatregelen zeer beperkt. Wacht niet te lang en claim net als deelnemers van onder andere Belastingdienst, Douane, Gemeente Amsterdam, Gemeente Breda, Gemeente Eindhoven, Gemeente Roermond, Omgevingsdienst Brabant Noord, Openbaar Ministerie en ProRail uw ticket.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!