Directvertalen

Directvertalen

Professioneel vertaalbureau

Directvertalen is gespecialiseerd in jou snel helpen aan een vertaling. We werken al jaren met een team vertalers van over de hele wereld. Onze werkwijze is efficiënt en kwalitatief hoogwaardig, zodat je zo snel mogelijk je vertaalde tekst in handen hebt. Voor grote teksten vertalen en meer specialistische vertaaltrajecten werken we soms samen met ons moederbedrijf Scriptware.

Grote teksten vertalen van en naar alle talen

We werken met ervaren vertalers van over de hele wereld. Onze vertalers zijn precies en weten waar ze het over hebben. We kunnen van en naar bijna alle talen vertalen, ook naar meerdere talen in één keer. Maak je geen zorgen als jouw taal niet hieronder staat: in overleg is er meer mogelijk dan je denkt.

Deskundig website vertalen

Nieuwe markten, nieuwe kansen. Om je internationale website echt aan te laten slaan, is je website laten vertalen onmisbaar. Bespaar kostbare tijd en laat de vertaling van je website over aan onze professionele vertalers. Direct je website of webshop vertalen? Vraag dan nu een prijs aan.

Specialistisch technisch vertaalbureau

Bij alle technische vertalingen is vakkennis en deskundigheid belangrijk. Zo kan je ervan op aan dat je product ook in andere landen veilig en op de juiste wijze gebruikt kan worden. Onze technische vertalers kunnen je met alle soorten documenten en talen helpen. Lees hieronder meer, of plaats direct een bestelling.

 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!