Laatste bijdragen op Eburg

Nieuwe fases voor gemeenten met Microsoft Teams

Nieuwe fases voor gemeenten met Microsoft TeamsVeel gemeenten — en andere (semi)overheden — kiezen momenteel voor het gebruik van Microsoft Teams als breed communicatieplatform. Na de focus op thuiswerken, zetten veel organisaties nieuwe stappen om de mogelijkheden voor samenwerking en bereikbaarheid verder uit te breiden. De mogelijkheden succesvol benutten, vereist bij gemeenten vooral goede integraties met bestaande systemen, zoals de koppeling met hun telefonie. Lees er in deze whitepaper meer over.

Lees verder

Kies voor een werkplek in de cloud

Kies voor een werkplek in de cloudHoe kunnen jouw medewerkers voldoen aan de eeuwig rijzende verwachtingen van de burger in onze on-demand samenleving? De cloud biedt hierin een oplossing met een flexibele en moderne werkplek. Toch staan veel organisaties voor obstakels om daadwerkelijk over te stappen naar de cloud. Windows Virtual Desktop helpt je organisatie verder. Download deze whitepaper en kijk hoe dit in zijn werk gaat.

Lees verder

Hoe kies je de juiste cloud hosting provider?

Hoe kies je de juiste cloud hosting provider?De cloud is ongekend populair en het aanbod van cloud hosting partners is groeiende. Veel organisaties zien door de bomen het bos niet meer en kunnen wel wat extra hulp gebruiken bij het kiezen van een partner die past bij hun eisen en wensen. Deze handige checklist zet 11 vragen op een rij die jou helpen bij het kiezen van een cloud hosting provider.

Lees verder

Wendbaar blijven in veranderende tijden

Wendbaar blijven in veranderende tijdenNiemand weet wat de toekomst brengt, maar toch is het belangrijk om met een proactieve houding en durf om verandering te omarmen je zo goed mogelijk voor te bereiden. In deze jubileumeditie van BCT Infolutie richten we de blik op de toekomst. Hoe blijf je succesvol? Hoe laat je mens, techniek en proces in harmonie samenwerken? Dat en veel meer lees je in dit magazine!

Lees verder

In 6 stappen naar de ideale digitale werkplek

In 6 stappen naar de ideale digitale werkplekBij veel bedrijven is de werkplek een soort tijdcapsule; zo werkten we 20 jaar geleden! Geen of weinig integratie tussen systemen, een hoop software waar jij nooit wat mee doet en totaal geen vrijheid om de werkplek aan te passen naar jouw situatie. En bovendien is het ook nog eens behoorlijk duur om alle hardware en software up-to-date te houden. Daar wordt toch niemand blij van?

Lees verder

Open source: de voordelen voor gemeenten

Open source: de voordelen voor gemeentenOpen source software is tegenwoordig populair en niet zonder reden. Wat zijn de voordelen voor gemeenten en waarom sluit de open source gedachte en software zo goed aan bij de huidige mindset? Dit een meer over open source lees je in de laatste editie van de trendrapportreeks Survival of the Smartest.

Lees verder
 

De nieuwste artikelen in uw mailbox?
Blijf op de hoogte met de Eburg nieuwsbrief!